Tillbehör ATV

Är du ute efter tillbehör till din Goes fyrhjuling? Här nedan presenterar vi några av tillbehören vi har i vårt sortiment. Hittar du inte det du söker så betyder inte det att det inte finns. Alla våra återförsäljare har ett stort sortiment av ATV-tillbehör och kan hjälpa dig med vad som passar just din fyrhjuling.

 

Packväska till alla Goes fyrhjulingar och ATV. Tillbehör ATV. Hård modell i tålig plast.

Packväska - fram

Packväska i stöt- och köldtålig plast som monteras framtill på din fyrhjuling. Perfekt vid förvaring av mindre verktyg, extrakläder och picknick. Rymmer 66 liter och passar alla våra fyrhjulingar med lastrack fram. Monteringsfästen medföljer. Mått: 92 cm x 44 cm x 40 cm (L x B x H)

Packväska till Goes fyrhjuling. Hård modell med ryggstöd.

Packväska med ryggstöd - bak

Praktisk packbox med ryggstöd som fästs baktill på din fyrhjuling. Tillverkad i högkvalitativt formgjuten polyeten för bästa hållfasthet. Vattentät. Utrustad med ett mjukt vadderat ryggstöd för bästa komfort. Packboxen stängs smidigt två stycken snäppfästen och låses med nyckel. Rymmer 81 liter och passar alla våra fyrhjulingsmodeller. 

Nätkorg för montering framtill på din ATV. Passar alla våra Goes fyrhjulingar. Praktisk och stabil konstruktion i svart pulverlackerad stål.

Nätkorg - fram

Nätkorg för montering framtill på din ATV. Passar alla våra Goes fyrhjulingar. Praktisk och stabil konstruktion i svart pulverlackerad stål. Nätade sidor och botten vilket tillåter att grus, smuts och vatten lätt åker igenom när du transporterar smutsiga saker. Perfekt för verktyg, motorsåg, slägga o.s.v. Skruv och beslag medföljer. 
Mått: 91 cm x 43 cm x 16 cm (L x B x H) 

Nätkorg i metall bak till atv. Universal modell som passar de flesta fyrhjulingar.

Nätkorg - Bak

Nätkorg för montering bak på din ATV. Passar alla våra Goes fyrhjulingar och monteras på befintligt lastrack. Stabil konstruktion i svart pulverlackerad stål. Nätade sidor och botten vilket tillåter att grus, smuts och vatten lätt åker igenom när du transporterar smutsiga saker. Perfekt för verktyg, motorsåg och annat du behöver lättillgängligt. Skruv och beslag medföljer. 
Mått: 104 cm x 70 cm x 17 cm (L x B x H) 

Handtagsvärmare med tumgasvärme för ATV. Ställbar i 4 olika temperaturer.

Hand- & tumgasvärmare

Handtagsvärmare med tumgasvärme för ATV. Ställbar i 4 olika temperaturlägen med en enkel knapptryckning (40°C, 50°C, 60°C och 70°C). Håller dina händer varma när du är ute och kör. 

Dessa handtagsvärmare passar de flesta fyrhjulingar med ett styre på 22 mm. Monteras genom att tryckas på styret och limmas fast med handtagslim. Själva handtagen är tillverkad i högkvalitativt gummi. Tumgasvärmaren fästs på fyrhjulingens befintliga tumgas och fixeras sedan med den medföljande krympslangen. Ansluts till kontrollboxen. Instruktioner och monteringsanvisning medföljer. 

Tippbar och smidig gårdsvagn som passar alla fyrhjulingar. Lika bra på den mindre gården som i lantbruk.

Gårdsvagn

Tippbar och smidig gårdsvagn som passar alla våra fyrhjulingar. Lika bra på den mindre gården som i lantbruk. Vagnen är tillverkad i tålig metall, som inte rostar, och pulverlackerad stålkonstruktion. 22 tum stora terrängdäck. Liten och smidig samtidigt som den är rymlig vilket underlättar vid körning i skog och mer kuperad mark. Lättmanövrerad och går mjukt efter fyrhjulingen. 

Vagnen är manuellt tippbar vilket är perfekt om du t.ex. kör grus, jord eller trädgårdsavfall. Lastkapacitet på 350 kg gör vagnen anpassningsbar och ger din fyrhjuling nya användningsområden. 

Både den bakre och främre kortsidan är öppningsbar vilket underlättar om du kör längre saker som t.ex. virke eller sly. Öppnas och stängs enkelt med snabbfästen. De är även helt avtagbara. 

Mått: 
Totalt: 2695 x 957 x 935 mm (L x B x H) 
Balja: 1500 x 957 x 660 mm (L x B x H) 
Lastkapacitet: 350 kg 

Hasplåt i aluminium till Goes Iron och Goes Cobalt

Hasplåt Iron & Cobalt

Komplett hasplåtspaket i aluminium till Goes Iron och Goes Cobalt. Ett måste för dig som kör mycket i skog och mark. Skyddar hela undersidan av din fyrhjuling inkl. fotbaljor och A-armar. Dräneringshål som tillåter vatten och lera att åka ut. 

Hasplåt fyrhjuling. Komplett hasplåtspaket i aluminium till Goes Iron Max och Goes Cobalt Max.

Hasplåt Iron Max & Cobalt Max

Komplett hasplåtspaket i aluminium till Goes Iron Max och Goes Cobalt Max. Ett måste för dig som kör mycket i skog och mark. Skyddar hela undersidan av din fyrhjuling inkl. fotbaljor och A-armar. Dräneringshål som tillåter vatten och lera att åka ut. 

Vinsch att fästa baktill på ATV och fyrhjuling. Bromsad modell.

Vinsch - Bak

Elektriskt bromsad vinsch som fästs baktill på din ATV. Perfekt för gårds- och skogsarbete. Den inkluderade fria spolkopplingen drivs av en drag och vrid ratt som frikopplar växellådan så vajern dras ut utan hjälp av elektrisk ström.
Levereras med miniswitch för montering på styret och trådlös fjärrkontroll. Fjäderbelastad krok. 3-stegs planetväxel.

Dragkapacitet: 1361 kg.
Stålvajer: 4.8 mm x 15.2 meter.

Vinschfäste som fästs baktill på din ATV. Passar modellerna Goes Iron, Iron Max, Cobalt och Cobalt Max.

Vinschfäste - bak

Vinschfäste som fästs baktill på din ATV. Passar modellerna Goes Iron, Iron Max, Cobalt och Cobalt Max. Kompatibel med vinschar från bl.a. Bronco, Comeup, Warn och Ruffneck (dock ej Ruffneck 3000-A). Vinschplattans bultmönster är 76 x 124 mm. Tillverkad i tålig pulverlackerad stål. 

Snökedjor till ATV och fyrhjuling. Säljs i pack om 2 st. 170 x 46.

Snökedjor 2-pack - fram

Snökedjor till ATV för bästa grepp vid snöröjning och vid arbete i skogen. Perfekt vid körning och arbete på isigt underlag tack vare kedjornas utformning och “piggar” som ger ett ordentligt fäste på snö och is. Passar framhjulenIron, Iron Max, Cobalt och Cobalt Max. Säljs i ett par om 2 st snökedjor. Storlek: 162 x 41.

Snökedjor 170 x 46 till fyrhjuling. Säljs i 2-pack.

Snökedjor 2-pack - bak

Snökedjor till ATV för bästa grepp vid snöröjning och vid arbete i skogen. Perfekt vid körning och arbete på isigt underlag tack vare kedjornas utformning och “piggar” som ger ett ordentligt fäste på snö och is. Passar bakhjulen på Iron, Iron Max, Cobalt och Cobalt Max. Säljs i ett par om 2 st snökedjor. Storlek: 170 x 46.